Graduering april 2021

Udendørs bælteprøve, 18. april 2021

Prøven vil på nogle punkter være lidt reduceret i forhold til hvad vi plejer, idet vi er udendørs.
Påklædning er dobok men med skiundertøj eller træningstøj inderst, og så er det tilladt at bære sko. Vi skal nok sikre at tempoet forbliver højt, så alle holder varmen.

Vi kommer ikke til at gennemføre selvforsvar og kamp, men ellers vil alle andre elementer blive gennemført, så godt det er muligt under forudsætningerne.

Publikum er velkommen, men medbring selv en stol og klæd jer godt på. Vi kommer ikke til at stille frugt, kage, saftevand og kage frem denne gang. Hvis der er nogle der vil lave en thermokande kaffe og kakao, vil det helt sikkert bliver godt modtaget 😊

For rødbælterne vil der blive gennemført gennembrydninger. Det foregår i bare fødder og vi sikrer udlægning af måtter til denne del af prøven.

Tidspunkt for prøven er:

Hold

Grad

Tid

1

3 sorte snipper Rødt bælte

09:00-11:00

2

Alle andre

11:00-12:00

 

Mødetid er 15 minutter før prøvestart. Sørg for god opvarmning og udstrækning inden prøven starter. Prøvestedet er vores vanlige træningssted, bag hallen eller i den lille gård bag skolen, afhængig af hvor meget vind der er på dagen.

Det er de forudsætninger vi har at arbejde med lige nu. Intet er som det plejer, men jeg håber I vil tage det som en oplevelse og jeg vil gøre mit bedste får at vi får så god en graduering som muligt, trods forholdene.

Vi har prioriteret at gennemføre prøven fordi netop I der er indstillet, har trænet flittigt gennem hele nedlukningsperioden. Selvom vi ikke har kunne træne alt i samme grad som vanligt, så har I stadig rykket jeg og forbedret Jer. Det vil vi gerne give Jer muligheden for at demonstrere for os ved en prøve.

Tilmelding sker gennem formularen til højre