2021/2022 sæson sparkes i gang.

2021/2022 sæson sparkes i gang.

Længe ventet sæsonopstart

Vi håber I alle sammen har haft en skøn sommerferie og at I ikke glemt alt om Taekwondo de par uger vi har haft sommer-lukket.
Vi håber også at I har sparet en masse energi sammen, for nu sparker vi endelig en ny sæson i gang.

Det er der i egentlig ikke så meget nyt i, for det gør vi jo hvert år. Men i år falder det heldigt nok med, at vi omsider også kan genoptage vores indendørstræninger samt vores oprindelige holdinddelinger.
Det glæder vi os utrolig meget til, for vi har gennem de sidste 1½ år, måtte ændre på holdsammensætninger og tider rigtig mange gange, for at efterleve diverse corona restriktioner.

Med de retningslinjer der er gældende nu, så vil vi i praksis ikke mærke så meget til begrænsninger. Vi kommer stadig til at gøre noget ekstra ud af hånd-afspritning og rengøring af udstyr, og vi vil også apellere til at alle lader sig teste hyppigt.
Vi tager det som en selvfølge at ingen møder op med corona symptomer eller andre sygdomstegn.

Skulle du have glemt hvordan vores træningstider ser ud, så kan du finde dem her

Tilmelding til træningen via hjemmeside

Vi holder ligeledes fast i træningstilmeldingen via vores hjemmeside noget tid endnu. Det har vist sig at være ganske nyttigt for os i træningsplanlægningen, og vi har en god mulighed for at vide hvem der deltager i de respektive træninger.
For at gøre det lidt nemmere for Jer at tilmelde jer, har vi lavet formularen lidt om, så det nu er muligt at tilmelde sig flere træningspas ad gangen og man kan tilmelde helt op til 2 timer før træningens start.
Tilmeldingen sker via menu-punktet “Events og Tilmeldinger“.

Ny medlemmer optages

Mange ændringer i tider og holdsammensætninger, udendørstræninger i al slags vejr samt begrænsninger i hvad vi har kunne træne, har sat sit spor på vores medlemstal.
Der er derfor god plads på alle hold, og nye medlemmer er meget velkomne.
Vi har de kommende uger en række kampagner for at tiltrække en  masse nye elever.

I er meget velkomne til at dele i jeres netværk, samt tage nabo, venner, bekendte og familemedlemmer med til træning, så flest muligt kan høre om os, og prøve om Taekwondo er noget for dem.

En sæson med stævneaktivitet og bæteprøver

Den forgangne sæson var i sagens natur stærkt begrænset i forhold til stævne aktivitet. Det ser anderledes ud for den komme sæson og vi har sat os for at deltage i nogle udvalgte stævne, både kamp og teknik.
Der bliver stævner for alle alle aldre og niveauer, så smøg ærmerne op og gør klar til en række fede oplevelser.

Udendørstræninger, og sågar en udendørs bælteprøve, har været hårdt for vores træningsudstyr.
Vi har været så heldige at blive bevilget et tilskud til udskiftning af vores kampmåtter, så i nær fremtid, kan du forvente at se et komplet nyt kampareal, så vi får alvor kan træne op til stævner igen.

Bælteprøver bliver der også tid til – og for en række elever, så er det dangraduering der er næste mål.
Det kræver en ekstra træningsindsats samt en række besøg i andre klubber, for at suge inspiration og ekstra viden til sig, så i de kommende måneder, vil du måske opleve at der er nogle at de øvede elever der er fraværende, eller at der er nye ansigter som besøger os.

Vi glæder os rigtig meget til at træne med Jer igen – vi ses i dojangen!

Kwan Chang – Bramsnæs Taekwondo Klub