5. officielle Kupgraduering afholdt i Bramsnæs Taekwondo Klub

5. officielle Kupgraduering afholdt i Bramsnæs Taekwondo Klub

taekwondo graduering april 2015 175

taekwondo graduering april 2015 090Flot præstation fra de 16 eksaminerede elever

Søndag den 19. april 2015 var 16 dygtige elever fra Bramsnæs Taekwondo Klub til bælteprøve. Gennem lidt mere end fire timer, var i alt fire hold på gulvet.

De blev eksamineret i både grundteknikker, ét-skridts-kamp, kampteknik, sparkekombinationer og frigørelsestekniker. Gennembrydning af brædder blev sågar også demonstreret på fineste vis.

Ataekwondo graduering april 2015 111lle 18 elever var forud for prøven vurderet egnet til at stille op, men der var tydeligt at se, at der stadig skulle præsteres foran eksaminatorerne. Der var derfor en super god energi på alle fire hold, og der blev langt mange kræfter i at fremvise de mange teknikker, så flot og korrekt som muligt.

Skønt at se så mange, børn unge og voksne, gøres sig umage og og gå op i både de praktiske elementer, som den teoretiske navnelære. Netop af denne årsag, kunne alle 16 elever senere på dagen, spænde en ny farve bælte om livet.
Gule, orange, grønne bælter, samt et blåt med rød streg og et rødt med to sorte streger blev overrakt sammen med Klubbens flotte diplom og til lyden af en masse klapsalver. Et stort tillykke til alle de beståede elever og en stor tak til de publikummer der mødte op, for at give de aktive deltager deres taekwondo graduering april 2015 058opbakning. Det betyder rigtig meget for dem der står på gulvet.

Også en tak til alle Jer der gav en hånd ved til de praktiske opgaver, herunder fotografering.
Der er taget en masse gode billeder som I kan se i galleriet herunder. God fornøjelse 🙂