ÅRETS FØRSTE BÆLTEPRØVE

ÅRETS FØRSTE BÆLTEPRØVE

VI AFHOLDER ÅRETS FØRSTE BÆLTEPRØVE LØRDAG DEN 26. MARTS 2023

Det er snart tid til årets første Bælteprøve hos Bramsnæs Taekwondo – en forårs graduering. Det bliver Lørdag den 25. Marts, og det bliver i Bramsnæsvig Hallen; så sæt allerede nu kryds i kalenderen og reserver dagen.

Alle elever kan som udgangspunkt blive klar til Gradueringen, men at blive indstillet til gradueringen kræver at man bliver ved med at møde op til træningerne frem imod den 25. marts – samt at man viser lyst og engagement i sin taekwondo. Vores trænerne vil i de følgende små 5 uger træne eleverne frem imod Bælteprøven, samt holde øje med hvem, der bliver helt klar til at graduere til næste bælte, den 26. Marts.

Alle elever, der bliver indstillet til Bælteprøven den 25. Marts, vil få besked på mail senest Torsdag den 16. Marts. Tilmeldingsfrist til vores Forårsgraduering vil blive søndag den 19. Marts.
Mere information omkring kommende Bælteprøve, vil følge her på siden samt på mail, så følg med her og mød op til træningerne og giv gas!

Hvis I har spørgsmål til den kommende Bælteprøve, så tag endelig fat i trænerne i forbindelse med træningerne og/eller skriv en mail til os på : kwanchang@kwanchang.dk

God træning og mange hilsner
/Bestyrelsen & Træner Teamet, Bramsnæs Taekwondo