Bramsnæs Taekwondo Klub genopstår!

Bramsnæs Taekwondo Klub genopstår!

flyer_forside_1024Nu kan børn, unge og voksne igen dyrke Taekwondo i Bramsnæsvighallen, i Ejby.

Den 25. september 2013 klokken 18:00, genoptager klubben sin træning i Bramnsæsvighallen, og et særdeles kompetent trænerteam og en ambitiøs bestyrelse, står klar til at modtage alle interesserede.

Instruktørteamet, der nu genåbner Bramsnæs Taekwondo Klub, har alle mellem 10 og 25 års erfaring med Taekwondo og har alle startet deres taekwondokarriere i netop Bramsnæs Taekwondo Klub. Instruktørteamet bakkes op af en garvet bestyrelse, hvis medlemmer har mangeårig erfaring med foreningsarbejde og brænder for at skabe gode betingelser for den nystartede klub og dets kommende medlemmer.

At folkene bag genåbningen af Bramsnæs Taekwondo Klub er ambitiøse, bør ingen være i tvivl om.
Udover at garantere super effektiv træning af hele kroppen, uanset hvilket fysiske niveau man måtte befinde sig på, så ligger der også dybere tanker bag den fysiske træning.
Klubben ønsker nemlig samtidig, gennem resultatorienteret Taekwondo-træning, at give børn, unge og voksne,
et hav af gode oplevelser i et uformelt miljø, hvor værdier som fællesskab, venskab og forståelse for andre, vægtes højt.

Hvad er det så der gør Taekwondo specielt, i forhold til de mange andre idrætstilbud der findes? Taekwondo er ikke alene alsidig motion hvor elementer som styrke-, konditions-, og smidighedstræning er faste elementer i hvert træninsgspas.

DSC_02312Det er også en sport, der giver plads til ambitioner og der dukker hele tiden nye mål op i form af
bælteprøver eller konkurrencer. Og selvom det er en sport hvor individet er i fokus, så kendetegnes Taekwondo-miljøet som udpræget socialt med en rummelighed og empati, der giver plads til forskelligheder.
Praktisk kommer dette blandt andet til udtryk ved, at voksne og børn undervises på samme hold og under lige vilkår. Det betyder, at børn og forældre kan dyrke sporten sammen, samtidig med at begge parter får træning der er tilpasset den enkelte, for hvad angår intensitev og kompleksitet.

Kort fortalt så er Taekwondo for alle og er nysgerrigheden vakt, så er det bare om at troppe op i Bramsnæsvighallen, og opleve det på egen krop og sjæl!