Dangraduering Lørdag den 11. juni 2022

Dangraduering Lørdag den 11. juni 2022

Kom og støt op om klubbens højest graduerede

Thomas efter bestået graduering til 3. Dan i 2016

Lørdag den 11. juni deltager 4 af vores højest graduerede elever i en bælteprøve. Består de denne prøve, kan de efterfølgende vikle et sort bælte om maven og kalde sig danbærere!

Anthony, Joachim, Jacob og Ture har trænet benhårdt det sidste år, for at blive klar til prøven. De er således rigtig godt forberedt og i super god form, så der er god grund til at tro, at de også klarer denne sidste prøve med success.
Prøven foregår i Solrød, hvor også en del ekstra træninger er foregået, foruden alle de træninger vi har afholdt i vores egen klub.
Prøven består både af en skriftlig teoretisk prøve, 1½ times indledende træning og efterfølgende af en times eksamen.

Adressen for prøven er: 
OJD Hallerne
Lerbækvej 16-18
2680 Solrød Strand

Det er muligt at ankomme fra 15:30 og sidste prøve er færdig klokken 16, hvorefter der er fælles ceremoni og mulighed for at tage billeder.
Det er ikke muligt at overvære prøven som pårørende.

Selvom intet naturligvis er givet på forhånd, så vil vi gerne opfordre alle interesserede til at komme ned og tage mod de fire dan-kandidater, når de kommer ud fra prøven. Forhåbentlig vil det være for at sige stort tillykke til dem alle, nyde et glas champagne og anerkende dem for den store indsats der er lagt i både prøven og træningen op til.

Da vi rigtig gerne vil vide hvor mange der har i sinde at dukke op, vil vi gerne bede Jer om at tilmelde Jer på blanketten herunder, så vi ved hvor mange vi skal forvente.
Vi håber at se så mange som muligt af Jer alle sammen, men skulle I være forhindret, så bliver der også en mulighed for at sige behørigt tillykke, når vi sidst på måneden holder sommerafslutning kombineret med generalforsamling og grill-aften.