December-graduering og Julehygge

December-graduering og Julehygge

Jul og bælteprøve nærmer sig

Vi nærmer os Julen og årets sidste bælteprøve står for døren. Igen i år holder vi bælteprøve på én af de aller sidste dage inden juleaften og vi ved, at der er rigtig mange af Jer der har trænet hårdt, for at kunne få en ekstra julegave i hus, i form at en ny bæltegrad.
Vi glæder os rigtig meget til at afholde prøven og se resultatet af Jeres træning.

Prøven afholdes den 22. december i tidsrummet fra 09:00-13:30.
Der vil som altid være forskudt mødetid, så de højest graduerede møder tidligst, og de aller nyeste kan nøjes med at komme senere, når deres hold skal på gulvet. Det gør ventetiden noget kortere for de yngste medlemmer.
Tidsplan udsendes straks efter alle tilmeldinger er modtaget og senest tirsdag den 18. december om aftenen.

Du tilmelder dig bælteprøven her
Seneste tilmelding er søndag 16. december 2018

Julehygge med æbleskiver og noget varmt at drikke

Efter bælteprøven vil vi gerne byde på varme æbleskiver og lidt at drikke til alle. Forældre, søskende, bedsteforældre og hvem I ellers har lyst til at tage med. Det giver os en god mulighed for at ønske alle en rigtig god jul og tak for en god sæson.

Julehyggen afholder vi i mødelokalet på første sal i Bramsnæsvighallen, næsten lige over Multisalen hvor bælteprøven afholdes. Julehyggen starter lige efter bælteprøven, forventeligt 13:30.
Husk at du er velkommen til at deltage her, også selvom du ikke deltager i bælteprøven. Hvis du vælger at tage hele familien med, hvilket vi håber, så send os lige en mail på kwanchang@kwanchang.dk,  så vi kan sørge for at det er lækkerier nok til alle 🙂

De bedste hilsner
Kwan Chang – Bramsnæs Taekwondo Klub