En ændring til træningstider og hold

En ændring til træningstider og hold

Ændring til mandagens kamphold

Vi foretog i foråret en ændring til placering af kampholdets træningstider, for at gøre det muligt for de helt yngste medlemmer at deltage.
Der er imidlertid ikke været så stor tilslutning til holdet som vi havde håbet på, hvorfor vi har valgt at foretage yderligere en ændring.

Pr. 29. august 2016 nedlægger vi det dedikerede kamphold, til fordel for et nyt og efterspurgt initiativ – Selvforsvar. Kamptræning bliver i stedet en del af vores grundtræning og vi vil som supplement lejlighedsvis afholde helaftens-træninger med kamp som tema.
Da vi er en klub som har helheden i Taekwondo i fokus, vil alle elementer og discipliner fortsat blive trænet. Det er er blot tyngden og fordelingen vi ændrer på, i takt med efterspørgsel og faktisk fremmøde til træninger.

Da kamptræning som nævnt kan forekomme fremover, er det på sin plads at gentage vigtigheden af, at du altid har din tandbeskytter med til træning.
Derudover opfordrer vi alle, børn som voksne, til at medtage sine egne arm- og benbeskyttere, da vi ikke kan stille tilstrækkeligt med udstyr til rådighed for alle. Til helt nye medlemmer har vi lidt udstyr i blandet størrelser, som kan lånes, indtil eget udstyr er skaffet.

venskabsstævne holbæk 2015 030

Er du blandt dem der endnu ikke har fået skaffet tandbeskytter og beskyttelsesudstyr, så kan vi anbefale disse sæt herunder, fra BudoXperten:
Tandbeskytter, Junior
Tandbeskytter, Senior
BEMÆRK: Tandbeskytteren skal være hvid eller gennemsigtig for at kunne bruges til stævner. Til træning stiller vi ikke krav til farve.

Ben- og vristbeskytter
Arm- og albuebeskytter
Skridtbeskytter

Vi forsøger at stille hjelme og veste til rådighed i alle størrelser.

De fremtidige træningstider

Mandage i Multisalen:
Tekniktræning for alle børn, voksne, begyndere og øvede. 18:00-19:10
Selvforsvar, for alle børn, voksne, begyndere og øvede 19:15-20:30. (For de helt små deltagere vil det være en fordel at komme med en makker i samme størrelse. Husk tandbeskytter!)

Onsdage i Bramsnæsvighallen:
Grundtræning begyndere, hvidt til orange bælte, børn og voksne 17:30-18:45
Grundtræning øvede. grønt til sort bælte, børn og voksne 18:45-20:00
(Grundtræning indeholder fremover også kamp)

Er du i tvivl om hvad de enkelte hold kan tilbyde dig, så kontakt os endelig.
Vi stiller altid op til spørgsmål ved træningen eller via vores kontaktformular.