Flere gode stævneresultater

Flere gode stævneresultater

Bramsnæs Taekwondo klub repræsenteret ved endnu et stævne

IMG_0939Lørdag den 17. oktober 2015 afholdte Dansk Taekwondo Forbund og Rødovre Taekwondo Klub Rødovre Cup. Stævnet var et blandet kamp- og teknikstævne, så vi havde mulighed for at være repræsenteret i begge discipliner.

Oliver og Joachim deltog i kamp mens Lars, Thomas og Flemming deltog i teknikdisciplinen. Desværre var Lars ramt af sygdom, og måtte trække sig på selve dagen. Rigtig ærgeligt, for Lars havde lagt mange timers ekstra træning i sin forberedelse mod stævnet. Heldigvis er den ekstra træning ikke spildt, for der kommer helt sikkert flere stævner vi skal deltage i 🙂

Spændende kampe

IMG_0952I kamp-disciplinen var det Oliver der først skulle på gulvet. Han kæmpede en god kamp, men måtte erkende, at modstanderen bare var en smule bedre. Oliver tabte kampen men har fået endnu en portion erfaring med sig hjem, og kan arbejde videre mod næste stævne. Faktisk er Oliver ved at være en rutineret stævnedeltager, da stævner her var Olivers 3. officielle stævne. Super flot, Oliver!

Joachim var den kæmper der skulle i aktion. Han mødte en modstander som var til stævne for aller første gang.
På glimrende vis demonstrerede Joachim sit overskud, og lod sin modstander få en god oplevelse til sit første stævne, dog stadig med en komfortabelt pointføring. Joachim vandt kampen sikkert og var hermed sikret en sølvmedalje.

Næste kamp var noget sværere for Joachim. Det meste af den spændende kamp stod kæmperne lige, men i sidste halvdel af anden omgang lykkedes det modstanderen at få nogle hurtige point ind, som Joachim ikke nåede at udligne. Han tabte derfor, og måtte se sig tilfreds med sin flotte sølvmedalje og en flot præstation bag sig.

Fokuseret teknik

Thomas i Taeqeuk Yi Jang

Før frokost skulle Thomas på gulvet i teknik-disciplinen.
Han deltog i én af de større grupper med hele 12 deltagere og var den lavest graduerede af dem alle.

Det betød heldigvis ikke noget for Thomas, som sikkert fremviste sine to serier for dommerne. Det blev sågar til en utrolig flot 4 plads med kun 0,17 point afstand til nummer 3! Så næste gang nupper Thomas forhåbentlig en medaljeplads 🙂
Super flot at se, at den fokuserede tekniktræning har givet bonus, og at Bramsnæs Taekwondo Klub sagtens kan klare sig godt i konkurrencen mellem store klubber hvor verdenseliten underviser.

Lars var som nævnt blevet syg og Flemming var således klubbens sidste deltager til stævnet.
Trods en langt fra optimal præstation, lykkedes det ham akkurat at tilkæmpe sig en 3. plads og kunne således tage hjem med en bronzemedalje fra denne disciplin.

DSC_0225Flemming deltog i endnu en disciplin, nemlig speedbreak. Her gælder det om at gennemløbe en bane med 4 gennembrydninger undervejs, på hurtigst tid.
Flemming gennemløb banen på en rigtig god tid, men måtte for anden gang i år se sig slået af samme modstander, som igen vandt med under et halv sekund.
En sølvmedalje blev dog til 🙂

 

Endnu et stævne er således overstået, og selvom det var en lang dag (08:30-20:00) så var humøret hos både udøvere og fanskare højt som altid. Det er en fornøjelse at få lov til at være en del af.

Næste stævne bliver forventeligt Esbjerg Cup til februar. Der er et stykke tid til, men så har vi til gengæld god mulighed for at forberede os grundigt. Her vil der også være mulighed for at stille op til enten kamp eller teknik. Det betyder, at vi kan tage en stor flok afsted, og få endnu en god, udfordrende og sjov dag sammen.

Billeder fra dagen kan nydes i galleriet herunder. Vi skal nok give besked når vi ligger endnu flere billeder op.
God fornøjelse!

Kwan Chang – Bramsnæs Taekwondo Klub