Forsøg med ny holdinddeling

Forsøg med ny holdinddeling

Nye træningstider og holdsammensætning fra mandag den 29-10-2018 afprøves, for at sikre at vi kan blive ved med at lave gode træninger til både børn, voksne, begyndere og øvede.

Frem til januar 2019 forsøger vi os med en ny holdinddeling

For at give jer alle sammen den bedst mulige træning, har vi valgt at justere lidt på holdstruktur og tider fra uge 44.
Vores holdstørrelser og holdsammensætning har ændret sig lidt henover tid, hvilket gør det svært at levere træninger, hvor vi både udfordrer alle elever og samtidig har plads til leg og sjov.

Kort efter sommerferien udsendte vi et spørgeskema om hvordan I forestillede jer en holdsammensætning hvis den skulle være optimal for jer. De fleste der tilkendegav deres mening ønskede sig en holdinddeling der var defineret efter alder, og i anden række bælteniveau.

Vi har derfor forsøgt at tilgodese alles interesser og er nået frem til en sammensætning som vi tror alle vil trives med, og som vores instruktører kan levere gode træninger til. Da det er en holdsammensætning som vi ikke tidligere har forsøgt os med, vil vi indtil videre bruge den i en forsøgsperiode, som strækker sig frem til januar 2019.
Hvis den nye holdsammensætning viser sig at være en succes, så fortsætter den. Hvis ikke, så falder vi sandsynligvis tilbage til nuværende model.

Vi skal nok sørge for at minde jer på disse nye træningstider i løbet af næste uge, sådan at at der ikke er nogen der møder forgæves op eller kommer for sent.

Under “Tid og sted” her på hjemmesiden, kan I læse mere om holdinddelingen, men i hovedtræk er det også gengivet i nedenstående oversigt. Skulle der være spørgsmål til inddelingen er I altid velkomne til at stille dem til træningen eller ved at skrive til os her.

DagTidAlderNiveau
Mandage
(Multisalen)
17:30-
18:15
6-8 årAlle bælter
18:15-
19:15
9-13 årAlle bælter
19:15-
20:30
14-? årAlle bælter
Onsdage
(Bramsnæsvighallen)
17:30-
18:15
6-13 årHvidt til orange bælte
18:15-
19:15
6-13 årGrønt til sort bælte
19:00-
20:00
14-? årAlle bælter