Generalforsamling 2018

Kom og brug din stemme

  • Onsdag den 28. marts 2018
  • Klokken 17:30-18:45 Fælles træning for hele familien. Tag dine forældre og søskende med til en træning hvor alle kan være med og have det sjovt sammen.
  • Klokken 19:00- 20:00 Generalforsamling og pizza
  • Mødelokalet på 1. sal i Bramsnæsvighallen (ved køkkenet)
  • Tilmelding nederst denne side (vi sørger for pizza og sodavand) SENEST 23-03-2018

Det er blevet tid til den årlige Generalforsamling og vi håber igen at se et stort antal deltagere. Udover Generalforsamling, så bliver der nemlig også tid til en sjov fællestræning for hele familien og bagefter spiser vi en masse pizza.

Vær med til at vælge

Generalforsamlingen er din mulighed for at sætte dagsordenen for Bramsnæs Taekwondo Klub. Det kan du blandt andet gøre ved at være med til at vælge den bestyrelse som du mener kan give vores klub de bedste muligheder for at skabe endnu flere gode oplevelser til os alle. Det er også her Bestyrelsen fremlægger et budget, som i høj grad er styrende for hvilke, og hvor mange, aktiviteter vi gennemfører i 2018/2019.

Mere information i din mailbox

Alle stemmeberettigede medlemmer modtager i de kommende dage dagsorden, regnskab og forslag til budget i deres mailbox.
Vi håber at I vil gennemlæse materialet før Generalforsamlingen og fremsend endelig eventuelle spørgsmål, hvis der skulle være nogen.  Du er også velkommen til at fremsende ændringsønsker til vedtægter eller punkter som ønskes frembragt på mødet.

Af hensyn til vores bestilling af forplejning er det nødvendigt at tilmelde sig arrangementet (Kun Generalfosamling med spisning – fællestræningen kræver ingen tilmelding). Det er helt fint at tage hele familien med. Forsamlingen afholdes i øjenhøjde med respekt for at der er både børn og voksne som deltager.

Vi glæder os rigtig meget til en god og hyggelig aften sammen med jer.

De bedste hilsner
Bestyrelsen
Kwan Chang – Bramsnæs Taekwondo Klub

The Ninja Forms plugin is not activated
Scroll to Top