Genoptagelse af indendørstræning

Genoptagelse af indendørstræning

Nu kan vi omsider genoptage træningen indendørs

Med den gradvise genåbning af samfundet, bliver der også åbnet for at vi igen kan træne Taekwondo indendørs. I første omgang kun for de unge under 18 år, men forhåbentlig åbnes der også for resten af aldersgrupperne i løbet af de kommende måneder.

Det betyder, at vi allerede fra i morgen, onsdag den 21. april 2021, vil afvikle den første indendørstræning i hvad der  føles som en evighed. Vi ved at der har været et stort frafald i medlemmer i den tid vi kun har kunne tilbyde udendørstræninger, så indtil videre starter vi med ét hold for alle bælter i alderen 0-18 år. Derudover fortsætter vi udendørstræningen for de 19 til 70 årige. Vi håber at vores træningskammerater finder vej til os igen, eller at vi får selskab af en masse nye.  I takt med at vi bliver flere, udvider vi med flere hold, så vi igen kan træne i passende alders- eller niveauinddeling.
Det betyder desværre, at vi kommer til at skulle justere flere gange på vores tæningstider og holdinddeling, men det er desværre betingelserne på nuværende tidspunkt.

Træningstiderne vil se således ud, foreløbig frem til sommerferien, men med forbehold for ændringer i takt med genåbningsplaner og at flere aktive slutter sig til os.

Mandag17:30-18:300-18 årige
Alle bælter
Indendørs, Multisalen
Mandag18:45-20:0019-70 årige
Alle bælter
Udendørs, Bag hallen
Onsdag17:30-18:300-18 årige
Alle bælter
Indendørs, I hallen
Onsdag18:45-20:0019-70 årige
Alle bælter
Udendørs, Bag hallen
Søndag09:00-10:000-70 årige
Alle bælter
Udendørs, Bag hallen

Tilmelding til træninger er stadig et krav, sådan at vi kan sikre at der kun kommer det antal vi må samles, samt at vi har mulighed for at målrette orientering, i tilfælde at opstået smitte.
Tilmelding er mulig på siden “Events og Tilmeldinger”

Det er kun muligt at booke træning 7 dage frem.
(Formularen er også tilgængelig nederst på denne side)

De generelle retningslinjer for forsamling i relation til foreningslivet:

  • Alle ????? 18 år. må træne indendørs i grupper af max. 25 personer inkl. trænere.
  • Der er ikke krav om gyldigt coronapas for hverken børn, unge eller deres trænere.
  • Der er ikke tilladt at opholde sig i klubbens lokaler, mens ens barn træner. Det er dog muligt at hjælpe til ved overgangen til træning eller i træningen, hvis dette er nødvendigt for en god gennemførsel.
  • Alle ???? 70 år. må træne indendørs i grupper af max. 10 personer inkl. træner.
  • Det er krav om at alle over 70 år. har gyldigt coronapas (testet negativ indenfor 72 timer, har været syg med corona eller er vaccineret).
  • Der må fortsat trænes udendørs med max. 50 personer, under organiserede forhold.

Vi er klar til at genoptage en lidt mere almindelig træning og håber at I har det lige sådan. Sidder I med spørgsmål til træningen er I altid velkommen til at kontakte Flemming på kwanchang@kwanchang.dk eller 21598361.

[CP_TIME_SLOTS_BOOKING id=”2″]