Genoptagelse af Træning

Genoptagelse af Træning

Vi glæder os til at tage mod Jer alle sammen!

Vi har besluttet at starte træningen op udendørs, da der som bekendt vil være et godt stykke tid til vi kan komme til at træne som vi plejer. Det bliver ikke træning som vi kender det. Der vil både være restriktioner i holdstørrelsen og der er ting vi ikke kan øve, idet vi stadig skal holde afstand til hinanden.
Men vi kan trods alt komme i gang med at røre os og vores tekniske træning kan genoptages på noget der ligner almindelige vilkår. Dog er vi fortsat udendørs og vi skal bære fodtøj.

Vores rød- og sortbælter har nu tre gange være prøvekaniner for træningsafholdelse, og det fungerer ganske udemærket. Derfor har vi vurderet, at vi nu kan tage mod alle elever, dog i en holdstørrelse på maksimalt 9 elever og 1 instruktør. Af samme årsag har vi indført tilmelding til hver træning, så vi ved hvor mange instruktører vi skal stå klar med, til hver træning/event. Tilmelding til de enkelte træninger finder du her.

Som alle andre steder skal vi holde afstand til hinanden og hvis du har nogen tegn på sygdom beder vi dig blive væk til du er helt rask.
Kun ved kraftig regn aflyser vi. I så fald sendes aflysning til alle tilmeldte på mail og SMS.

Træningerne har alle start og slut bag Bramsnæsvighallen på det grønne areal mellem Hal og Skole

Ved aflevering og afhentning, bedes forældre og søskende der ikke deltager i træningerne, forblive på Parkeringspladsen, så vi undgår en større forsamling.

Træning henover Sommeren

Da vi nu har måtte nøjes med online træninger og selvtræning i adskillige uger, er der stor efterspørgsel på mulighed for træning henover Sommeren. I det omfang det er muligt for os at stille med tilstrækkelige instruktører, vil der derfor være træning gennem hele sommeren. Det er muligt at vi er nødt til at ændre lidt på træningstiderne for at få det til at lykkes, men vi gør alt hvad vi kan for at vi har træning hver uge indtil vi kan starte op på vanlig vis og indendørs igen.

På Gensyn til Træningen!

Skulle I have spørgsmål vedrørende ovenstående, eller til træning generelt, er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular
Du kan også kontakte Flemming Rolander på 2159 8361