God afslutning på 2014

God afslutning på 2014

Fantastisk indsats til årets sidste graduering

Lørdag den 20. december 2014 afholdte vi den 4. officielle kupgraduering i Bramsnæs Taekwondo Klub.

24 elever kunne efter prøven tage deres nye bælte om livet, efter at have leveret en fantastisk indsats til året sidste graduering. Foran et panel på 4 censorer, hvoraf de to var eksterne, skulle i alt fire hold demonstrere deres færdigheder til de respektive grader.

Flest elever bestod prøven til henholdsvis gul snip, gult bælte og orange bælte. 2014-12-20 Graduering Lars Yeop Chagi2
En enkelt, Marcus Vedfeldt bestod dog prøven til grønt bælte mens Lars Wagner bestod til rødt bælte med én sort streg efter 1 time og 40 minutters intensiv test, som den eneste mand på gulvet. Flot klaret!

På alle holdene var det tydeligt at se, at der er blevet arbejdet intenst på at lære de nye tekniker, ligesom det kunne ses, at alle de kendte tekniker var blevet pudset endnu mere af.

Et stort tillykke til alle med de nye bæltegrader!

Kæmpe opbakning til Afslutningsfest

2014-12-20 Graduering publikumI direkte forlængelse af bælteprøven holdt vi Årsafslutningsfest. Udover at kunne sige tillykke til de 24 medlemmer der var bestået bælteprøven, var det også en god lejlighed til at sige tak for et super fedt Taekwondo år, samt ønske hinanden en glædelig Jul og et godt Nytår.

Hele 65 personer var vi samlet i Bramsnæsvighallens Cafeterie, hvor der var dækket op til lækker mad, noget godt og drikke og en ordentlig omgang kage, ris á la mande, chips og slik at slutte af med.

Fra Bestyrelsens side skal der lyde en stor tak til alle de Frivillige hænder der hjalp til med at lave mad, dække bord, bage kager og rydde op. Der skal også lyde en kæmpe tak til alle Jer der bakkede op om arrangementet, trodsede juletravlheden, og deltog i det hyggelige arrangement sammen med os.
Det er vi simpelthen så glade for, og garanterer Jer, at vi gentager successen i det nye år.

Vi ses i 2015

Med Årsafslutningsfesten var det også et slut på træningsåret 2014. Frem til den 5. januar 2015 lader vi batterierne op, og lader Jer gøre det samme.

Vi har mange aktiviteter stillet op til Jer i 2015 og en del af dem vil I allerede kunne se på klubbens hjemmeside. Ud over at vi skal deltage i en del stævner, så vil vi også ligge nogle kræfter i, at få så mange som muligt med på årets somerlejr i Brande. Vi sender specifik information ud så snart vi ved lidt mere, men indtil videre kan I roligt sætte kryds i kalenderen i uge 29 (11/7 – 17/7 2015).

20_12_2014_Graduering_kwangchang
De mange glade elever efter bestået bælteprøve December 2014

De Bedste hilsner
Kwan Chang – Bramsnæs Taekwondo Klub