Kwan Chang på Summer Camp

Kwan Chang på Summer Camp

Bramsnæs Taekwondo klub var 13 afsted på dette års Taekwondo Sommerlejr i Esbjerg.

imageDa vi lånte et stort fællestelt af Katja, kunne den anden aftens skybrud bare komme an. Vi havde pyntet teltet med rislamper og stearinlys, så vi hyggede os – på trods af vejret. I teltet havde vi også køleskab, fryser, køkkenbord mm. så vi hver aften kunne lave sund og lækker mad sammen.

Udover de 1-3 daglige træninger, blev der lørdag til tirsdag trænet teori, taeguker og et skridts kamp på græsset. For tirsdag aften skulle Camilla, Hanna, Helene, Emma, Anthony, Jakob og Lars op til graduering. De bestod alle sammen efter super flotte præstationer! Efter gradueringen stod aftenen på pandekager og fest – de blev fejret med manerer 🙂

Vi havde et fantastisk vejr med 30 grader næsten hver dag. Lige så snart børnene kom fra en træning, gik de i gang med at træne i lejren. Der var en skøn stemning hele ugen, og vi fik flere gange besøg af Hvalsø Taekwondo Klub, som vi havde til naboer.

Den sidste aften (torsdag) blev der, traditionen tro, afholdt en stor afslutningsfest i lejren store fællestelt. Her var hele Bramsnæs lejren selvfølgelige repræsenteret. Vi fyldte et helt langbord med hjælp fra Hvalsø og Holbæk og havde en rigtig sjov aften med dans, spil og sang.

imageSuperhelte om natten – superhelte om dagen!

Selvom vi festede til meget sent torsdag nat, var over halvdelen oppe og træne kl 09 fredag morgen. En god afslutning på en god og lærerig uge, med mange nye bekendtskaber og erfaringer. Vi siger tusind tak for en fed lejr, og glæder os allerede til at tage afsted næste år.