Nye træningstider og mere plads

Nye træningstider og mere plads

ugeplanVi er rigtig glade for at kunne meddele, at vi omsider har fået noget mere plads at træne på. Og ikke nok med det, så kan vi nu også tilbyde Jer endnu en træningsdag!

Mere plads og lidt tidligere om onsdagen

Fremover vil vi om onsdagen benytte to badmintonbaner i Bramsnæsvighallen.
Altså dobbelt så meget plads som vi har haft hidtil.Den resterende plads i Hallen vil blive brugt af miniput-hold fra Kr. Hyllinge håndbold.

Onsdagstræningen vil fortsat være et blandet hold, for alle bæltegrader og for alle aldre. Træningen vil stadig være en blanding af alle del-elementerne i WTF Taekwondo, så både grundteknik, kamp, selvforsvar og konkurrence-teknik vil være en del af undervisningen.

Fra den 2.april starter vi onsdagstræningen allerede klokken 17:30-19:00.
Fra 19:00 -19:30 vil der være mulighed for yderligere en halv times træning, primært omhandlende pensum og teknik, men kan også bruges til ekstra udstrækning eller styrketræning, hvis det er dét der ønskes. Denne ekstra halve time er frivillig, og tilbydes blot til dem der gerne vil støve deres teknikker yderligere af, eller måske bare gerne vil øve koncentreret en halv time mere, på egen hånd eller med hjælp fra en instruktør.

Mandagstræning!

Mandag den 31. marts har vi vores første mandagstræning i Multisalen fra kl. 18:00.
Mandagstræningen er delt i to lektioner:
Kamp fra 18:00-19:00
Teknik fra 19:00-20:00
Begge lektioner er for alle aldre og alle bæltegrader.

ugeSkitseKamp lektionerne vil være fuldstændig koncentreret omkring kamp, og de forudsætninger der skal til for at skabe nogle gode kæmpere. Vores intention er, at få skabt interesse og motivation for konkurrence kamp, men der er ingen krav om at man skal deltage i kampstævner.

Tekniklektionerne vil være fuldstændig koncentreret omkring konkurrence-teknik, samt de delelementer der skal til, for at skabe gode muligheder for høje point ved teknik-stævner.
Udover, at vi med disse lektioner håber på at få skabt en stigende interesse for, og evne til, at deltage i teknikstævner, så vil der også være et stort fokus på grundtekniker generelt.
Det er således også ved disse lektioner, at vi arbejder målrettet med eksempelvis forbedring af stande, blokeringer og dynamik i teknikerne.

Skal jeg træne på alle hold hver uge?

Der er ikke noget krav om at du skal træne på alle hold hver uge.
Selvom du kun træner enten mandag eller onsdag, så har du selvfølgelig stadig mulighed for at komme til stævner og bælteprøver.
Når dét er sagt, så vil du naturligvis forbedre dig væsentlig hurtigere, hvis du deltager i alle lektionerne regelmæssigt.
En mulighed er, at veksle mellem kamp- og tekniktræning, hvis ikke du har mod på begge træninger samme dag.

Det vigtigste af det hele

Det var en længere smøre omkring de nye tiltag vi har gjort ,vedrørende træningsforholdene.
Det vigtigste af det hele er dog, at der i Bramsnæs Taekwondo Klub er plads til både de der har lyst til at dyrke sporten på motionsbasis, samt de der har lyst til at dyrke den som konkurrencesport.
Så uanset hvilken gruppe du tilhører, så håber vi du tager godt imod disse nye træningstider og at du vil benytte dig af muligheden for ekstra træning, eksempelvis for at forberede dig til bælteprøve.

Hvis du skulle sidde med spørgsmål til de nye træningstider, så kontakt os endelig via kontaktformularen på hjemmesiden, eller tag fat i Flemming i træningssalen.

De bedste hilsner
Kwan Chang – Bramsnæs Taekwondo Klub