Opdatering af Program for Bælteprøve, Oktober 2020

Opdatering af Program for Bælteprøve, Oktober 2020

Nyt program for bælteprøve som minimerer samtidigt fremmøde

Som netop annonceret på vores Facebook side, så tager vi udviklingen i COVID-19 situationen alvorligt.
På trods af at vi uden yderligere tiltag vil kunne afvikle den forestående bælteprøve inden for alle udsendte retningslinjer, har vi valgt at tage nogle enkelte forholdsregler, for derved at gøre vores til at minimere antal samtidigt fremmødte, uden at vi går nævneværdigt på kompromis med arrangementets formål og værdi.

Helt konkret har vi reduceret antal i samtidige fremmødte, ved at adskille arrangementet i to dele samt henstille om at publikumsdeltagelsen begrænses.

I det redigerede program (som du kan finde her), fremgår det således, at vi efter hold 1 og 2 holder en kort afslutning, sådan at nogle af disse deltagere kan frigøre sig, inden de næste hold ankommer.
Vi beder jer desuden om at begrænse antallet af forældre, bedsteforældre og søskende som ønsker at overvære prøven, så vi undgår at troppe for mange op.

Vi vil stadig forsøge at opstille en bod med drikke, kage, frugt eller lignende, og beder også her om at alle udviser ansvarlighed og husker på god hygiejne og anvender den håndsprit der stilles frem.

Vi er sikre på at vi nok skal få en god dag og en god prøve, selvom vi har lidt ekstra fokus på at holde afstand og minimerer hvor mange vi samles.

Skulle du sidde med bekymring eller spørgsmål om arrangementet, så er du meget velkommen til at skrive til Flemming på kwanchang@kwanchang.dk eller ringe på 2159 8361.