Realistisk selvforsvar i Moosul Taekwondo

Realistisk selvforsvar i Moosul Taekwondo

Kl. 08:30 mødtes seks Bramsnæs’er ved Super Best i Ejby for at køre til Moosul taekwondo klub i Udby. Da Helene var blevet syg og ikke kunne deltage, hentede vi i stedet Emmas veninde Tyrah, som aldrig havde prøvet taekwondo før. I Udby mødtes vi med den sidste deltager fra klubben: Christian.

Dagens program stod på realistisk selvforsvar. Det vil sige frigørelser, låse/greb og nedtagninger. Der var en super god energi i salen hele dagen, og på trods af de mange små-skavanker undervejs, havde alle deltagerne fra Bramsnæs en rigtig god dag. Og efter 7 timer i træningssalen, tror jeg alle skal tidligt i sent.
Vi glæder os til at vise jer andre alle de teknikker vi har lært – og alle vores blå mærker!

Tusind tak til deltagerne fra hvalsø og Moosul for en fed dag og tak til Moosul Taekwondo for et super godt arrangement!

Udtalelser fra et par af Bramsnæs’ deltagere:
Anthony skriver:

Det var både hårdt og afslappende. Jeg fik rigtig meget ud af det, da han (red. træner Tim Jensen) viste hvordan, vi bruger de forskellige grundteknikker til de forskellige situationer.

Thyra der som sagt aldrig har prøvet kræfter med kampsport før skriver:

Det var sjovt at være med og jeg har lært en masse nyttige ting 😉

Emma skriver:

Det var rigtig sjovt at være med, og det var en dejlig tanke at man kan forsvare sig selv – hvis det skulle blive nødvendigt.

Hannah skriver:

Jeg synes det var dejligt, at det var en heldags træning. På den måde synes jeg at man fik mere ud af træningen. Jeg lærte også en masse nye teknikker og kan helt klart bruge det til noget!