Så er det nu du skal tilmelde dig

Årets sommerlejr står for døren, og der er nu åbent for tilmeldinger.
Arrangørerne holder os opdateret omkring deres planlægning på
http://www.taekwondocamp. dk og
https://www.facebook.com/taekwondocamp2016/

opening_eventVi har herunder skrevet nogle få punkter om hvad sommerlejren er, hvordan vi er indkvarteret, hvordan vi sørger for mad og drikke samt hvad du får med hjem i bagagen efter en lejr. Vi håber på at både nye som gamle medlemmer vil tage med os og få en hyggelig uge.

Hvor sker det?
Sommerlejren afholdes i år i Viborg.
Houlkærskolen
Skaldehøjvej 14
8800 Viborg

Hvornår er det?
9.-15. juli 2016 (uge 28)

Hvor overnatter vi?camp
Vi har vores egne telte med og vi overnatter således på hallens boldbaner. Toiletvogne er opsat og der er naturligvis åbent til haller, bade og omklædningsrum.
Vi har desuden et fælles opholds-telt med, hvor vi laver mad, spiser, slapper af mellem træningerne, spiller brætspil og hygger os om aftenen.

Hvad med mad?
Vi laver selv mad, for vi kan gøre det både bedre og billigere end hvis vi tilkøber det på lejren. Vi har kogeplader, køleskabe og køkkengrej med, så det eneste du skal have med, er service til dig selv og et par viskestykker – for opvasken deles vi nemlig også om 🙂
Vi har stor succes med at centralisere alle fælles indkøb. Derfor kunne vi servere mad der var konger værdig, lave snolder og guf  et par aftner og alligevel holde omkostningerne i bund.

Hvordan kommer vi til Viborg?
For at holde transportomkostningerne så lave som muligt, koordinerer vi fælles transport i den udstrækning det er muligt. Al bagage forsøger vi også at fragte i en stor trailer eller en kassevogn.
Det gør det noget nemmere at fragte borde og stole til os alle samt vores køkken, fælles-telt og køkkengrej. Derudover skal vi ikke presse alt for store ting ind i personvognene. Vi deles om transportomkostninger, så alle omkostninger ligges sammen og deles ligeligt pr. deltager. Således bidrager vi alle til at vi kan få fragtet trailere eller kassevogn til Viborg og retur.

Hvem underviser os på lejren?
Arrangørerne har lagt sig i selen og fået nogle af verdens dygtigste udøvere og instruktører til at komme og undervise os. Blandt dem er eksempelvis hele 3 instruktører med 9. Dan.
Dem er der ikke mange af i verden og vi er så heldige at få lov til at træne med dem hele ugen.
Herudover er der en lang række andre super dygtige instruktører, som på hver deres felt er en del af verdens eliten. Der er således rig mulighed for at blive undervist af de samme instruktører som landsholdsdeltagere og elitekæmpere. Og vigtigst af alt, så er træningerne tilpasset både alder og bæltegrad, så alle kan få noget ud af at være med.
9danner

Hvad laver vi når vi ikke træner?
Vi træner rigtig meget på lejren. De flittige når mårske 4 træninger om dagen.
Men når vi holder fri mellem træningerne og om aftenen, så hygger vi os i fællesteltet, med kort- og brætspil, musik og masser af fis og ballade. Der er også fodboldturnering og andre klubkonkurrencer som eksempelvis beach-volley eller tovtrækning. I viborg vil der også være adgang til svømmehal, så der er rigeligt at give sig til.
Og når de mindste er gået til ro og stilheden sænker sig over lejren, så er der også mulighed for at de voksne kan besøge lejrens festtelt, eller sidde i vores eget telt med en kop kaffe eller et glas vin.

Hvad koster det at blive en del af denne fantastiske begivenhed?
Lejrprisen pr deltager med træning alle dage er 800 kroner per person. For alle medlemmer under 18 år yder klubben et tilskud på 500 kroner per person.
For medlemmer over 18 år, yder vi tilskud med 200 kroner.

Sidste år formåede vi at holde omkostningen på transport og kost omkring 300 kroner for hele ugen. Det satser vi på at kunne gøre igen.

AlderLejrprisTilskudKost/TransportTotal
u/18800,-500,-300600,-
o/18800,-200,-300900,-

Hvis du deltager på dagstræninger eller hvis du blot er med helt uden at træne, så er udregningen lidt mere kompliceret, men det klarer vi i fællesskab.

Skynd dig at tilmelde dig via formularen herunder, så vi sammen kan komme videre med planlægningen. Og husk at du altid kan kontakte os og for svar på dine spørgsmål om lejren.

De bedste hilsner
Kwan Chang – Bramsnæs Taekwondo Klub

Tilmeld dig herunder

 

Ingen felter fundet.