Sæsonafslutning Sommer ’22

Sæsonafslutning Sommer ’22

Sidste træning inden ferie og en hurtig Generalforsamling

Fredag den 24. juni holder vi sæsonafslutning.
Lidt utraditionelt holder vi denne træning en fredag. Det gør vi fordi vi rigtig gerne vil invitere Jer alle sammen, til mere end blot en træning.

Klokken 17:00 i Multisalen ved Bramsnæsvighallen, holder vi 30-40 minutters hyggelig træning hvor alle kan være med. Vi håber at både søskende og forældre vil være med, og vi lover at det bliver både underholdende og at alle kan have en sjov oplevelse.
Herefter afholder vi Generalforsamling. Det bliver en “stående Generalforsamling” på maksimalt 30 minutter. Der er således ingen grund til at frygte det bliver en kedsommelig affære 🙂

Forslag til Generalforsamling kan fremsendes frem til onsdag den 22. juni på mail til kwanchang@kwanchang.dk.

Men det er slet ikke slut herefter!

Efter Generalforsamling og træning har Michael tilbudt at vi kan samles hjemme hos ham.
Klokken 18:30 byder vi på grill-hygge med mulighed for både at ønske hinanden en god sommer, samt sige tillykke til Klubbens nye sortbælter.
Vi sørger for både kød (kylling og gris) til grillen og tilbehør i form af kartoffelsalat og grøn salat, samt rigeligt med kolde øl og vand. Ønsker man noget mere eksotisk at spise eller drikke, så må man hjertens gerne medbringe noget selv.

Adressen for denne del af arrangementet er:
Præstemarken 11, 4070 Kirke Hyllinge

Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig og din famile. Seneste tilmelding er onsdag den 22. juni. Så kan vi nå at handle inden fredag.
Tilmelding via formularen herunder. Skulle du have lyst til at bage en kage og tage med, vinder du helt klart en kæmpe stjerne hos dine træningskammerater

Vi håber at se så mange som muligt, til hvad vi håber bliver en super hyggelig aften.
De bedste hilsner, Bestyrelsen i Bramsnæs Taekwondo Klub