Sommerlejr 2014 i Esbjerg

Sommerlejr 2014 i Esbjerg

sommerlejrlogoDansk Taekwondo Forbund arrangerer hvert år en fantastisk Sommerlejr for alle Taekwondo udøvere i Danmark. Året 2014 er ingen undtagelse, og det vil naturligvis glæde os, hvis rigtig mange af Jer kunne tænke Jer at deltage sammen med os.

Lejren afholdes i år i Esbjerg i uge 27/28. Helt præcist fra den 5. juli til den 11. jul 2014.
I kan læse en masse om lejren på http://www.taekwondocamp.dk
Tilmelding til Lejren foregår klubvis, så er du interesseret i at deltage, så tilmeld dig via formularen nederst på denne side, senest 7. juni 2014

etklogoBramsnæs Taekwondo Klub betaler for lejr-opholdet som inkluderer overnatning og træning alle lejrens dage. Kost og transport skal du dog selv betale.
Overnatning foregår i medbragte telte. Klubben forsøger at arrangere lån af et fælles opholdstelt.
Hvis vi ikke bliver så mange der tager afsted i år, så køber vi os til alle måltider på Lejren. Det koster 720 kroner for hele ugen, hvilket i så fald er for egen regning.
Hvis vi derimod bliver en god håndfuld, så tilbereder vi selv vores måltider, hvilket gør det væsentlig billigere, og ofte lidt bedre.

 

dtaflogoTransport forsøger vi at koordinere, så vi holder omkostningerne så lavt som muligt. Mere omkring fælles transport, når vi ved hvor mange der deltager.

Hvis du er under 14 år, skal du tilmelde dig lejren med en voksen som ledsager. Flere børn under 14 kan være ledsaget af samme voksen, men det er vigtigt at få dette aftalt inden tilmelding.

Vi er klar over, at ovenstående helt sikkert giver anledning til en masse spørgsmål. Hvis I er interesseret i at høre mere om Sommerlejren, så skal I endelig spørge løs på mail, telefon eller til træning.

Vi vil løbende holde Jer orienteret om nyt i forhold til vores planlægning af lejren.
Af hensyn til vores planlægning så bemærk, at sidste chance for tilmelding er den 7. juni 2014

Vi håber at rigtig mange af Jer, er friske på at tilbringe en uge i det danske sommervejr sammen med os og 900 andre Taekwondo udøvere, som er vilde med at træne flere gange om ugen og få inspiration fra nogle af verdenens bedste Instruktører.