Sponsorstøtte til SummerCamp 2015

Sponsorstøtte til SummerCamp 2015

IMG_4393Spar Købmanden ved Borrevejle har hjulpet os godt på vej mod SummerCamp 2015

Det er med stor glæde og taknemmelighed at vi endnu engang kan meddele, at lokalområdet støtter vores Taekwondo Klub. Denne gang er det Spar Købmanden ved Borrevejle vi kan takke.

Købmanden har sponsoreret en meget lang liste af dagligvarer, som vi skal bruge på SummerCamp i Brande i uge 29.
Listen indkluderer opvaskebøste, opvaskemiddel, alubakker, fryseposer, køkkenruller, karklude, sølvpapir, madolie og meget meget andet, som alt sammen skal bruges til at gøre campinglivet på træningslejren til en sand fornøjelse.

For en lille Taekwondoklub som vores er selv små udgifter i forbindelse med afholdelse af arrangementer og træningslejre en udfordring. Vi er derfor utrolig glade for hjælpen fra Spar og sætter stor pris på støtten.

Vi siger tusinde tak til Spar Købmanden og sender en varm sommer-hilsen fra Bramsnæs Taekwondo Klub og i særdeleshed til de 22 lejr-deltagere som kan nyde godt at Købmandens sponsorat.

Borrevejlecenteret - hytter og campingOpfordring

Næste kan du handler hos Spar ved Borrevejle, så sig lige tak for støtten 🙂 Det vil helt sikkert være rart for Købmanden at høre, hvor glade vi er for hjælpen. Klik på linket herunder, for at se købmanden hjemmeside. Bemærk i øvrigt de meget lange åbningstider!
Spar Købmanden ved Borrevejle