Tag på Taekwondo Sommerlejr 2015 med os.

Tag på Taekwondo Sommerlejr 2015 med os.

sommerlejr2015

Tid og Sted for Taekwondo Sommerlejr er endelig fastsat

Den officielle Taekwondo Sommerlejr 2015 afholdes denne gang i Brande, i uge 29. Helt præcist bliver det fra den 11. til den 17. juli 2015.
Og Bramsnæs Taekwondo Klub skal naturligvis også deltage!

Tilmelding sker først senere, så nedenstående er blot for at orientere dig om alle tiders Taekwondo oplevelse, som du ikke bør snyde dig selv for 🙂

Hvad går det det med Sommerlejr så ud på?

Dansk Taekwondo Forbund arrangerer hvert år en fantastisk Sommerlejr for alle Taekwondo udøvere i Danmark. Året 2015 er ingen undtagelse, og det vil naturligvis glæde os, hvis rigtig mange af Jer kunne tænke Jer at deltage sammen med os.En dag på sommerlejr, vil typisk se sådan her ud:

  • 08:00-09:00 Morgenmad i klubbens fællestelt
  • 09:30-11:00 Træning på alders- og gradsinddelt hold med nogen af verdens bedste instruktører
  • 11:30-12:30 Frokost og pause
  • 13:30-15:00 Træning på alders- og gradsinddelt hold med nogen af verdens bedste instruktører
  • 16:00-17:30 Specialtræning (valgfrie hold – eksempelvis Zumba, Judo, Wing Zun, massage)
  • 18:00-19:00 Aftensmad i klubbens fællestelt
  • 19:00-23:00 Hygge og samvær i klubben og med andre klubber

Det ser måske hårdt ud, men det er helt op til den enkelte, hvor meget der skal trænes og hvor mange ekstra træninger der tilvælges. Derudover er aftenerne spækket med boldspil-konkurrencer, opvisninger og rig mulighed for at møde en masse nye bekendte.

De praktiske detaljer

sommercamp2014
Hygge i fællestelt Sommerlejr 2014

Bramsnæs Taekwondo Klub giver så stort et tilskud som muligt til lejr-opholdet som inkluderer overnatning og træning alle lejrens dage. Kost og transport skal du dog selv betale.

Overnatning foregår i medbragte telte og Klubben arrangerer fælles opholds- og spisetelt.

Vores måltider tilbereder vi selv og baseret på tidligere års omkostninger, estimerer vi dette til ca. 200,00 pr. person for alle måltider hele ugen. En så lav pris kan kun lade sig gøre, fordi vi selv handler ind og tilbereder vores mad.
Det tager naturligvis noget tid, så hvis der er forældre (eller bedsteforældre) som synes at det kunne være en sjov opgave og oplevelse, så vil vi være meget glade for al den hjælp vi kan få.

Transport forsøger vi at koordinere, så vi holder omkostningerne så lavt som muligt.
Sidste år lykkedes det os at holde en pris på ca. 150,00 pr. person
Mere omkring fælles transport, når vi ved hvor mange der deltager.

Hvis du er under 14 år, skal du tilmelde dig lejren med en voksen som ledsager. Flere børn under 14 kan være ledsaget af samme voksen, men det er vigtigt at få dette aftalt inden tilmelding.

Hvis du vil vide mere

Vi er klar over, at ovenstående helt sikkert giver anledning til en masse spørgsmål. Hvis I er interesseret i at høre mere om Sommerlejren, så skal I endelig spørge løs på mail, telefon eller til træning.

Vi vil løbende holde Jer orienteret om nyt i forhold til vores planlægning af lejren.

Vi håber at rigtig mange af Jer, er friske på at tilbringe en uge i det danske sommervejr sammen med os og 900 andre Taekwondo udøvere, som er vilde med at træne flere gange om ugen og få inspiration fra nogle af verdenens bedste Instruktører.