Tilmeldingstid til Summercamp 2017 i Esbjerg

Tilmeldingstid til Summercamp 2017 i Esbjerg

Så er det nu du skal tilmelde dig

Årets sommerlejr står for døren, og der er nu åbent for tilmeldinger.
Arrangørerne holder os opdateret omkring deres planlægning på
http://www.taekwondocamp.dk og
https://www.facebook.com/taekwondocamp2016/

opening_eventVi har herunder skrevet nogle få punkter om hvad sommerlejren er, hvordan vi er indkvarteret, hvordan vi sørger for mad og drikke samt hvad du får med hjem i bagagen efter en lejr. Vi håber på at både nye som gamle medlemmer vil tage med os og få en hyggelig uge.

Hvor sker det?
Sommerlejren afholdes i år i Esbjerg.
EFI Hallerne/Veldtoftehallen
Sportsvej
6705 Esbjerg Ø

Hvornår er det?
8.-14. juli 2016 (uge 28)

Hvor overnatter vi?camp
Vi har vores egne telte med og vi overnatter således på hallens boldbaner. Toiletvogne er opsat og der er naturligvis åbent til haller, bade og omklædningsrum.
Vi har desuden et fælles opholds-telt med, hvor vi laver mad, spiser, slapper af mellem træningerne, spiller brætspil og hygger os om aftenen.

Hvad med mad?
Vi laver selv mad, for vi kan gøre det både bedre og billigere end hvis vi tilkøber det på lejren. Vi har kogeplader, køleskab og køkkengrej med, så det eneste du skal have med, er service til dig selv og et par viskestykker – for opvasken deles vi nemlig også om ?
Vi har stor succes med at centralisere alle fælles indkøb. Derfor kan vi servere mad der er konger værdig, lave snolder og guf et par aftener og alligevel holde omkostningerne i bund.

Hvordan kommer vi til Esbjerg?
For at holde transportomkostningerne så lave som muligt, koordinerer vi fælles transport i den udstrækning det er muligt. Al bagage forsøger vi også at fragte i en stor trailer eller en kassevogn.
Det gør det noget nemmere at fragte borde og stole til os alle samt vores køkken, fælles-telt og køkkengrej. Derudover skal vi ikke presse alt for store ting ind i personvognene. Vi deles om transportomkostninger, så alle omkostninger ligges sammen og deles ligeligt pr. deltager. Således bidrager vi alle til at vi kan få fragtet trailere eller kassevogn til Viborg og retur.

Hvem underviser os på lejren?
En lang række super dygtige instruktører, som på hver deres felt er en del af verdenseliten er parat til at undervise. Der er således rig mulighed for at blive undervist af de samme instruktører som landsholdsdeltagere og elitekæmpere. Og vigtigst af alt, så er træningerne tilpasset både alder og bæltegrad, så alle kan få noget ud af at være med.

Hvad laver vi når vi ikke træner?
Vi træner rigtig meget på lejren. De flittige når mårske 4 træninger om dagen.
Men når vi holder fri mellem træningerne og om aftenen, så hygger vi os i fællesteltet med kort- og brætspil, musik og masser af fis og ballade. Der er også fodboldturnering og andre klubkonkurrencer som eksempelvis beach-volley eller tovtrækning. Og når de mindste er gået til ro og stilheden sænker sig over lejren, så er der også mulighed for at de voksne kan besøge lejrens festtelt, eller sidde i vores eget telt med en kop kaffe eller et glas vin.

Hvad koster det at blive en del af denne fantastiske begivenhed?
Lejrprisen pr deltager med træning alle dage er 800 kroner per person. For alle medlemmer under 18 år yder klubben et tilskud på 500 kroner per person.
For medlemmer over 18 år, yder vi tilskud med 200 kroner.

Sidste år formåede vi at holde omkostningen på transport og kost omkring 300 kroner for hele ugen. Det satser vi på at kunne gøre igen.

Rediger
Alder Lejrpris Tilskud Kost/Transport Total
u/18 800,- 800,- 300 300
o/18 800,- 400,- 300 700,-

Hvis du deltager på dagstræninger eller hvis du blot er med helt uden at træne, så er udregningen lidt mere kompliceret, men det klarer vi i fællesskab.

Skynd dig at tilmelde dig via formularen herunder, så vi sammen kan komme videre med planlægningen. Og husk at du altid kan kontakte os og for svar på dine spørgsmål om lejren.

De bedste hilsner
Kwan Chang – Bramsnæs Taekwondo Klub

Tilmeld dig herunder

 

Ingen felter fundet.