Træning i Efterårsferien 2018

Træning i Efterårsferien 2018

Vi holder åbent i ferien men lægger holdene sammen

Da vi af erfaring ved at der er mange som holder ferie i næste uge og derfor ikke kommer til træning, har vi valgt at lægge holdene sammen.
Det betyder, at vi både mandag og onsdag kun har ét hold uanset alder og bæltegrad.

Træningstiderne bliver 18:00-19:15 begge dage.

Det er en smule senere end det plejer, men så kan vi forhåbentlig tilgodese de fleste – også de der ikke holder fri og skal nå hjem fra arbejde.
Mandag vil der bliver trænet kamp, så medbring gerne dit eget kampudstyr hvis du har.

Dit kampudstyr må meget gerne ligge fast i din taske, så du har det med, uanset om vi annoncerer træningens indhold eller ej.
Til dig der endnu ikke har erhvervet dig dit eget kampudstyr, så se eventuelt vores hjemmeside for anbefaling til hvad du kan købe som begynder.

Ny holdinddeling efter ferien

Vi forsøger at tilpasse vores træningstider og holdinddeling så det passer bedst muligt i forhold til aldre og bæltegrader. Da en del af vores medlemmer både er børn, og samtidig har nået et niveau hvor der skal trænes fokuseret for at blive endnu dygtigere, har vi valgt at lave nogle mindre justeringer til holdinddelingen.

Der kommer mere information omkring holdinddeling i uge 42, men der vil både blive tid til aldersinddelt træning den ene dag, samt bæltegradsinddeling den anden dag. Derved fastholder vi muligheden for at familier kan træne sammen den ene af vores to ugentlige træningsdage.

Denne inddeling løber som en forsøgsordning frem til januar 2019, hvor vi igen har intensiv medlemsoptagelse. Som nævnt, udesender vi særskilt information om nye hold og tider i uge 42.