Udendørs træning fortsætter

Udendørs træning fortsætter

Retningslinjer for genoptagelse af træning indendørs er nu udsendt

Teoretisk set kan vi nu, mod efterlevelse af de udstukne retningslinjer, rykke træningen ind i henholdsvis Multisal og Hal.

Dog foreskriver retningslinjerne, at der skal foretages grundig rengøring, hvilket kommunen ikke foretager hele juli måned. Det betyder at vi reelt kun kan være indendørs i næste uge, hvorefter vi skal rykke udendørs igen. Derfor har vi valgt at fortsætte træningen udendørs, med den samme tilmeldingsprocedure som vi har haft de sidste 3 uger.

 

Almindeligt træningstøj og løbesko er at foretrække, da vi enkelte gange vil løbe en kort tur i skoven, for afvekslingens skyld.

Selvom skolerne lige om lidt går på sommerferie, så fortsætter vi vore træning henover hele sommeren. Det kan dog være, hvis antallet af tilmeldinger til træningerne er få, at vi slår de to hold sammen til ét. Indtil videre fortsætter vi med begge hold som vi har gjort det de sidste uger.
Vi synes træningen forløber ganske udemærket, selvom rammerne er anderledes. Der bliver både trænet pudespark, flyvespark, gradueringstræning og som altid er der sved på panderne og smil på læberne. Det er skønt at være med til.

Såfremt vi får ny information, som gør at vi alligevel rykker indendørs, så skal vi naturligvis nok udsende endnu en opdatering.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til træning i næste uge.

Du finder træningstilmeldingerne her

KWAN CHANG!