Udendørstræninger genoptages

Udendørstræninger genoptages

Lange udsigter til normale træningsforhold

Med den seneste udmelding om fastholdelse af restriktioner for idrætslivet, har det fortsat lange udsigter til at vi kan genoptage normale træninger indendørs. Derfor har vi besluttet at genoptage udendørstræninger, men denne gang i hold af fire elever og én instruktør.
Det er langt fra optimalt at træne udendørs, og der vil være mange dele af Taekwondo vi ikke kan øve og undervise i. Men det er bedre end ingenting.

Til en start, afvikler vi kun træninger søndag formiddag. Er der stor tilslutning, kan vi udvidde med yderligere en træningsdag, men det forudsætter som nævnt, at der er god opbakning.

Vi afvikler to samtidige hold á 30 minutter, to gange hver søndag. De to første hold 09:00 og de to næste hold 09:30.
Ved meget dårligt vejr, aflyses på dagen, med direkte besked til de tilmeldte. Lidt regn, sne eller vind klarer vi nok, men er der for meget nedbør, kulde eller storm, så aflyser vi.

Træningsindhold bliver udelukkende grundtræning og taegeuk/poomse. Opvarmning er der brug for at I selv står for, sådan at vi kan gå direkte til undervisning, ligesom udstrækning og fysisk træning er noget som I bliver nødt til at gøre i hjemme-dojang’en.

Vi håber at der er opbakning til at vi kommer i gang med træningen på denne måde, selvom vi godt ved, at det ikke kommer i nærheden af vores vanlige træningstilbud. Det er dog det tætteste vi kan komme på for nuværende.

Der er på Events og Tilmeldinger – Kwan Chang  mulighed for at reservere en plads på ét af de fire hold (vær opmærksom på at vælge den korrekte dato). Husk at tilmelde jer – det er vores eneste mulighed for at sikre, at vi overholder retningslinjerne, samt finde frem til hvem der har været på det enkelte hold, såfremt vi orienteres om, at der er en deltager der efterfølgende er testet positiv.