Vær med til at promovere vores skønne klub

Vær med til at promovere vores skønne klub

‘Bramsnæsvig Dagen’ løber af staben, og vi vil rigtig gerne have din hjælp!

På lørdag den 10. september fra 10 til 15, afholdes der “Bramsnæsvig Dagen” i og omkring Bramsnæsvighallen.Arrangementet giver mulighed for, at foreninger og klubber i lokalområdet fremviser deres fritidstilbud.
Det vil vi også rigtig gerne gøre for vores Taekwondo Klub. Og vi kan virkelig godt bruge DIN hjælp!

Klokken 09:00 lørdag morgen, indretter vi en lille træningssal bag gardinet i Hallen hvor vi normalvis træner om onsdagen. Fra klokken 10 er der så “åbent hus” i alle de forskellige områder i, og omkring Hallen, herunder vores lille træningssal. Her vil alle interesserede kunne komme forbi og stille spørgsmål til hvad Taekwondo er, hvornår og hvor vi træner, hvor gammel man skal være for at starte og meget andet. Og vigtigst af alt, så har de også mulighed for selv at prøve at sparke på puder, kæmpe mod en kammerat og måske sparke brædder over.

Det vi gerne vil have DIN hjælp til, er at tage godt i mod de besøgende, som gerne vil vide noget om Taekwondo. Uanset om du er voksen eller barn, så har vi en opgave til dig og du kan således være en omvandrende reklamesøjle for vores skønne klub 🙂 Måske du endda kan vise lidt af hvad du selv har lært eller hvad du synes er særlig sjovt.

Vi har brug for alle kræfter til opgaven – så uanset om du kan hjælpe meget eller lidt, så hører vi gerne fra dig.
Ring eller skriv til Flemming på 2159 8361 eller kwanchang@kwanchang.dk og fortæl om du kommer og hjælper.
Vi vil som sagt rigtig gerne have din hjælp!

På de to links herunder, kan du læse lidt mere om hele arrangementet, samt se hvilke andre aktiviteter du kan forvente at støde på ved Hallen på lørdag.

Aktivitetsdag Poster
Oversigtsplan