Velkommen tilbage fra Sommerferie

Velkommen tilbage fra Sommerferie

Mandag den 8. august 2022 tager vi endnu engang hul på en ny sæson

Vi har holdt en skøn ferie men glæder os rigtig meget til at komme retur til træningssalen. Det gør vi så mandag den 8. august, hvor fortsætter med vores tidligere træningstider.
Det vil sige at 6-13 årige træner fra 17:30-18:45 om mandagen og voksne (14+) fra 18:45-20:00. Begge træninger foregår i Multisalen og vi vil tilstræbe altid at lægge gulv ud disse dage.
Træningen vil veksle mellem kamptræning og selvforsvarstræning om mandagen, så medtag beskyttelsesudstyr denne dag.

Om onsdagen træner vi to hold, men med nogenlunde samme indhold. Det første er fra 17:30-18:30 og er for alle aldre og niveauer. Det andet hold er fra 18:45-20:00 og fortrinsvis for voksne øvede. Træningen foregår i den store hal uden kampmåtter og vil hovedsaglig bestå af grund- og tekniktræning.

I det store hele er der således ikke større ændringer i sigte, i forhold til vores træningssammensætning.
Du kan også finde vores træningstider her

Vi opfordrer stadig alle til at tilmelde sig træningerne, sådan at vi kan se hvormange elever vi skal forvente og derved have god mulighed for at planlægge nogle gode træninger.

Tilmelding foregår på denne via dette link. 
Gem linket som en favorit, så du hurtigt kan finde det igen 🙂

Opstartshygge og Sommerfest

Lige inden vi gik på ferie, havde vi inviteret til Sommerfest. Udover at vores vært fik konstateret corona et par dage før afholdelse, så var der ikke helt så mange tilmeldinger til arrangementet, som vi havde håbet på.
Derfor kommer der meget snart en ny invitation, hvor vi håber at se både nye og kendte ansigter til en hyggelig eftermiddag/aften.
Alle medlemmer modtager mere information om dette, i løbet af de kommende uger.

Vi glæder os meget til at komme igang igen!